Over Kemp

Kemp Mechanisatie is leverancier van zowel nieuwe als gebruikte machines voor de grondverzet-, fruitteelt- en groensector. 

Verkoop.

Ons programma omvat veel gerenommeerde merken. Onze deskundige en enthousiaste verkopers kunnen voor zowel de professionele gebruiker als de particulier een pasklaar antwoord geven op alle vragen aangaande de nieuwe machines voor de grondverzet, fruitteeltmachines en groenmachines. Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in de gebruikte machinewereld door de levering van veel gebruikte machines. Met name de levering van gebruikte parkmaaiers heeft onze naam in deze wereld groot gemaakt. WIlt u tijdelijk iets huren?

Kemp Mechanisatie verhuurt ook diverse machines en aanverwante producten. Zo verhuren wij parkmaaiers en zitmaaiers in diverse maaibreedte zowel met als zonder cabine. Ook verhuren wij graafmachines, wiellanders trilplaten en transportmiddelen. Staat uw product er niet tussen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Reparatie en onderhoud.

Voor de nazorg van onze verkopen en onderhoudswerkzaamheden beschikken wij over vakkundige monteurs in zowel de binnen- als de buitendienst. Daarnaast hebben wij een compleet uitgerust onderdelenmagazijn waarin veel onderdelen voorradig zijn. En mocht een onderdeel onverhoopt niet voorradig zijn dan hebben wij de beschikking over betrouwbare leveranciers met een nachtlevering waardoor wij ook speciale onderdelen vaak de volgende werkdag kunnen leveren. Ook zijn wij in het bezit van een slangenpers waardoor wij uw hydrauliekslangen op maat kunnen persen.  

U bent te alle tijden welkom voor een vrijblijvend bezoek aan ons bedrijf. Indien u van te voren een afspraak met ons maakt, bent u er zeker van dat er een verkoper aanwezig is om u volledig te informeren. 

Toelichting op onze site.

Onder de pagina “occasions worden de tweedehandse producten van Kemp Mechanisatie weergegeven. Staat uw gewenste merk of machine er niet tussen, neem dan even contact over de mogelijkheden die er zijn.

Onder de pagina "verhuur" worden de producten die Kemp Mechanisatie verhuur, weergegeven. Staat uw gewenste machine er niet tussen, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.    

Onder de pagina “verkoopprogramma” worden de merken die Kemp Mechanisatie levert, weergegeven. Staat uw gewenste merk of machine er niet tussen, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.    

Onder de pagina  "speciaalwerk" is deel van de speciale projecten weergegeven die in het verleden gerealiseerd zijn. Wanneer u een bestaande machine of voertuig wilt laten verbouwen of juist iets compleet nieuw wilt laten ontwikkelen, produceren en installeren dan is dit mogelijk. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. 
gebruikt

Occasions

Bekijk al onze occasions en bestel vandaag nog!
verkoop

Verkoopprogramma

Bekijk hier ons complete verkoopprogramma. Staat uw product er niet tussen, neem contact met ons op.
© 2014-2020 Kemp Mechanisatie | alle rechten voorbehouden | algemene voorwaarden Technische realisatie ROWS Website Solutions